Word een VIP met de Wildeman Loyalty Card!

De Wildeman Loyalty Card is een speciale kaart voor speciale klanten. Want met Wildeman Loyalty spaart u niet alleen punten, maar profiteert u ook van extra kortingen en leuke aanbiedingen!

Hoe kom ik in het bezit van een Wildeman Loyalty Card?
Het sparen en inwisselen van Wildeman Points doet u met een Wildeman Loyalty Card. Deze klantenkaart is gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens en is voorzien van een chip. De Wildeman Loyalty is voor slechts
€ 2,-* te koop in de Wildeman, waarbij u meteen begint met sparen.

Hoe spaar ik Wildeman Points?
Wildeman Points spaart u bij elke besteding in de Wildeman. Per hele bestede euro ontvangt u 1 Wildeman Point. Dit geldt echter niet voor stapavonden (vrijdag & zaterdag vanaf 22:00 en feestdagen) omdat u dan per consumptie betaalt.

Waar kan ik mijn gespaarde Wildeman Points aan besteden?
Uw gespaarde Wildeman Points vertegenwoordigen een waarde. In de Wildeman kunt u gespaarde Wildeman Points inwisselen voor producten naar keuze. Op onze website kunt u vinden waar u uw punten voor kunt inleveren, dit kunnen kortingen of producten zijn.

Waar kan ik mijn saldo Wildeman Loyalty nakijken?
Uw saldo Wildeman Loyalty kunt u met behulp van uw Wildeman Loyalty Card altijd bij een medewerker van de Wildeman opvragen. U kunt dit ook heel eenvoudig raadplegen via de saldo-checker op onze website.

Ik ben mijn Wildeman Loyalty Card kwijt/verloren, wat nu?
Geen nood. Geef uw naam, volledige adres, telefoonnummer en e-mailadres door via Wildeman info@wildemaneindhoven.nl of 040-2452300 en wij ondernemen actie. Indien wij uw Wildeman Loyalty Card niet hebben gevonden krijgt u gratis een nieuwe Wildeman Loyalty Card thuisgestuurd. Uw oude pas zullen wij blokkeren. Vanwege administratieve redenen is het niet mogelijk om uw gespaarde saldo Wildeman Loyalty over te zetten naar de nieuwe pas.

Heeft u nog meer vragen?
Indien het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat, stuur dan een e-mail met uw vraag naar Wildeman info@wildemaneindhoven.nl of bel naar 040-2452300. Wij helpen u graag verder!

WILDEMAN LOYALTY PROGRAM 2017 (Geldig vanaf 1 juni)

75 punten

 • Gratis koffie specialiteit (non-alcoholisch): dagelijks vóór 12:00

100 punten

 • Een speciaalbiertje van de tap naar keuze

150 punten
kies uit:

 • Een van onze Gin-Tonics naar keuze
 • Kies 1 van onze heerlijke cocktails!

250 punten
kies uit:

 • Kom op dinsdag of woensdag genieten van onze Burger Madness! Een hamburger naar keuze, met friet en een gote frisdrank.
 • Gratis nachos classic of pulled pork(zo-do)
 • Gratis Bittergarnituur 20 (zo-do)

500 punten
kies uit:

 • 10 Shots van onze shooterkaart
 • Gratis platter naar keuze (zo-do)
 • Fles wijn naar keuze
 • Gratis bucket corona, desperados of somersby (6st) (zo-do)

750 punten
kies uit:

 • Kom met twee personen lekker spare ribs eten in de Wildeman
 • Geniet van een compleet verzorgd 3 gangen classic menu voor 2 personen!

1000 punten
kies uit:

 • Geniet van een compleet verzorgd 3 gangen premium menu voor 2 personen!

1500 punten
kies uit:

 • Geniet van een compleet verzorgd 3 gangen deluxe menu voor 2 personen!
 • Deel een doos flugel met je vrienden.
 • Geniet van echte champagne: Een fles Moët et Chandon
 • Bottleservice met jouw vrienden: Fles Bacardi, Vodka óf Johhnie Walker Red Label. Inclusief 6 flesjes frisdrank.

De Wildeman bied het Wildeman Loyalty Card programma alleen in Nederland aan. Daarbij zijn de volgende juridische voorwaarden van toepassing. Door het gebruik van de Wildeman Loyalty Card verklaart u kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en akkoord te gaan met de toepasselijkheid ervan.

Privacy
De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Inschrijving
Iedere particulier kan zich inschrijven door zich via het inschrijfformulier, dat in de Wildeman aanwezig is, aan te melden. Wanneer het inschrijfformulier volledig ingevuld is, ontvangt u meteen een Wildeman Loyalty Card met een uniek pasnummer waarop de door u gespaarde en ingewisselde Wildeman points worden bij- en afgeschreven. De registratie en beheer van uw gegevens vinden plaats in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. Voor de Wildeman Loyalty Card vragen wij een bedrag van € 2,00.

Wildeman Loyalty Card
In geval van verlies of diefstal van uw kaart kunt u contact opnemen met De Wildeman, waarop uw kaart wordt geblokkeerd. U kunt een nieuwe kaart aanvragen. Uw Wildeman Loyalty-saldo zal niet worden overgeschreven.

In geval van bedrog, verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, enig handelen in strijd met deze voorwaarden, of indien u op enige andere wijze zodanig handelt dat De Wildeman schade lijdt, is De Wildeman gerechtigd onder voorbehoud van alle overige rechten, met onmiddellijke ingang uw deelname te beëindigen, het spaarsaldo te annuleren of te verrekenen met de eventueel door uw toedoen geleden schade.

Wildeman points sparen en inwisselen
U kunt Wildeman points sparen bij elke besteding in elke locatie van De Wildeman. Bij besteding van elke hele euro ontvangt u 1 Wildeman point. De Wildeman poiints kunt u bij alle locaties van De Wildeman inwisselen.

Puntenoverzicht
Op de saldo-pagina kunt u door middel van uw pasnummer en postcode inloggen om uw puntensaldo op te vragen. Ook kunt u zich op deze wijze aan- en afmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief of uw persoonlijke gegevens aanpassen. Firefox en Safari gebruikers kunnen hun saldo opvragen doormiddel van een e-mail te versturen aan Wildeman info@cafedewildeman.nl

Nieuwsbrief
Alle Wildeman Loyalty Cardhouders zullen op regelmatige basis een De Wildeman nieuwsbrief per e-mail ontvangen. Bij toestemming op inschrijfformulier gaat u hiermee akkoord. Het staat de Wildeman Loyalty Cardhouder vervolgens vrij om zich af te melden voor deze nieuwsbrief.

Beëindigen deelname
U bent ten alle tijden gerechtigd uw deelname aan het Wildeman Loyalty programma te beëindigen. Dit kunt u doen door uw klantenkaart zelf te vernietigen of in te leveren bij een van de bedrijven van De Wildeman.

Wijzigingen in en beëindigen van het Wildeman Loyalty programma
De Wildeman behoudt zich het recht voor om het Wildeman Loyalty programma te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Wijzigingen betreft zowel het sparen van Wildeman Points als het inwisselen van Wildeman Points. Tevens behoudt De Wildeman zich het recht voor het programma op elk tijdstip te beëindigen. U ontvangt hierover minstens 1 maand van te voren bericht. De Wildeman Loyalty kunnen maximaal 6 maanden na datum van opschorting nog worden ingewisseld. De Wildeman is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit wijziging of beëindiging van het programma.