Werken bij

Chef kok

Ben jij een ervaren Chef Kok die echt toe is aan een uitdaging? Heb jij altijd al in de horeca gewerkt en wil jij met jouw horeca-ervaring en enthousiasme aan de slag bij het gezelligste grand café in Brabant? Lees dan snel verder…

Wat zoeken wij?

  • Fulltime beschikbaar en het liefst PER DIRECT.
  • Leidinggevende capaciteiten
  • People manager
  • Teamplayer
  • Flexibel: bereid om op avonden weekenden en feestdagen te werken
  • Afgeronde SVH opleiding
  • Op de hoogte van Hygiëne en HACCP
  • Bij voorkeur bekend met het programma Horeko, maar is geen vereiste
  • Communicatief vaardig en sociaal sterk: een echte people manager!

Wat bieden wij?

  • Fulltime contract
  • We bieden zeer aantrekkelijke condities in zowel verloning als overige zaken die bijdragen van een aangename werksfeer.
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • WIA gat verzekering voor alle vaste medewerkers.

Functieomschrijving
Als Chef kok ben je -verantwoordelijk voor de gang van zaken in de keuken. Je wordt betrokken in de keukenvergaderingen. Je kerntaken zijn puntsgewijs als volgt:

  • Product- en menukaartontwikkeling;
  • Receptuurontwikkeling;
  • (Voor)bereiding van gerechten;
  • Schoonmaken, opruimen en onderhoud;
  • Planning, aansturing en coördinatie;
  • Leidinggeven;
  • Calculatie en bedrijfsbeheer;
  • Inkoop;
  • Personele zaken.

Op alle punten heb je de ondersteuning van de eigenaren. Uiteraard ben je capabel om deze punten ook zonder hun aanwezigheid altijd consequent te blijven uitvoeren zodat de bedrijfsvoering nooit afwijkt van de standaard werkprocedures.

Verder ben je representatief en sta je positief in het leven. Een goede werksfeer is van groot belang in een organisatie, daarom heb je ook een positieve insteek in het managen van je team. Tevens om op een positieve wijze met de bediening samen te werken en elkaar niet tegen te werken. Het blijft altijd een teamprestatie en om de beste prestatie te bereiken ben je zeer flexibel ingesteld qua beschikbaarheid, maar ook qua ad-hoc oplossingen om de dagelijkse problematiek die voor iedereen wel bekend zijn op de horecavloer snel op te lossen en te blijven doorgaan.

De Wildeman
De Wildeman staat bekend om zijn gevarieerde en originele menukaart. De dinsdag- en woensdagavond Quiznight zijn een begrip in Eindhoven. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de Wildeman de ideale locatie om het weekend te vieren. De donderdagavond staat bekend als een gezellige borrelavond. Lekker kletsen en genieten van een wijntje met hapjes. De vrijdag en zaterdagavond staat natuurlijk bekend als een en al feest met wisselende dj’s. Onze gasten worden op hun wenken bedient door onze obers.

 

Solliciteer direct

Horecatijgers Allround – Part time/ Oproep

Je zal onderdeel zijn van een gesmeerd nieuw team waarin professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service verlening bovenaan staat.Ben jij verder gastgericht, nieuwsgierig, sfeergevoelig en heb je oog voor detail én een goede dosis humor dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je breed worden ingezet; als barmedewerk(st)er – waarbij je vooral voorbereidende en ondersteunende taken verricht -, als medewerker bediening in het grand café of op het terras, of als food en drank runner waarbij je de kwaliteitscontrole verricht.

Profiel Dit zoeken wij in jou:

  • Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca als barmedewerker of medewerker bediening;
  • Je hebt een hands on mentaliteit.
  • Je bent een harde werker, je hebt geen nine-to- five mentaliteit en denkt in mogelijkheden;
  • Je hebt een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft en je werkt het liefst in een inspirerende omgeving;
  • Je bent nieuwsgierig, vindt het leuk om je bezig te houden met wat er in Eindhoven gebeurt op gebied van horeca;
  • Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Eindhoven of omstreken;
  • Je spreekt goed Nederlands en Engels spreken gaat je natuurlijk af;
  • Maar bovenal; Je vind werken in de horeca leuk!

Overige informatie
What’s in it for you?

  • Je gaat werken in een inspirerende omgeving;
  • Wij hanteren de horeca CAO;
  • Werken in een gezellig team waar je bijv. een leuke VrijMiBo mee kan drinken;
  • Wij bieden je ruimte om te ‘rennen’ en je talenten te ontwikkelen;.

Ben jij het talent dat het service niveau van Grand cafe de Wildeman naar de top kan brengen en wil jij als horecatijger deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Solliciteer dan meteen met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Solliciteer direct